Blogginnlegg fra våre 24 utsendinger i Sør-Amerika og Asia, samt ansatte i Norge.

VIS KUN BLOGGINNLEGG FRA... (VELG LAND)
Du er her:Forside/Filippinene
Møt “The Williams’’
Siden engelsk er fellespråket vi bruker på jobb, passer etternavnet til de nye utsendingene godt med språkbruken i konteksten. «The Williams» sier vi, da vi refererer til John, Eli, Aron og Solveig Kamala. Familien kom til Filippinene i april og de har nå vært i Manila i en og en halv måned. De trives godt så langt, og er godt i gang med å bli kjent med folket og kulturen. John går allerede på språkskolen, og etterhvert vil begge bli kjent med sine nye arbeidsoppgaver.
Dette innlegget er tagget med:
Les og kommentér innlegget Skrevet 11. Juni 2017
i kategoriFilippinene
17. mai, Despedida og Welcome party!
Forrige onsdag feiret vi 17. mai og Hannas avskjed i NMAP sine lokaler. Anledningen var også perfekt til å introdusere og ønske velkommen de nye utsendingene, Eli og John med barna deres Aron og Solveig.
Dette innlegget er tagget med:
Les og kommentér innlegget Skrevet 27. Mai 2017
i kategoriFilippinene
Teater-workshop om barns rettigheter
I Manila jobber vi med å fremme barns rettigheter. Barna selv er involverte og aktive. En av måtene barna lærer om sine egne rettigheter er gjennom teater-workshops.
Dette innlegget er tagget med:
Les og kommentér innlegget Skrevet 13. Mai 2017
i kategoriFilippinene
Building back better
Som mange av dere husker, ble Marinduque utsatt for en sterk tyfon i romjula. Takket være stor giverglede i Norge er vi så heldige at vi kan hjelpe til med å gjenoppbygge hus for de som trenger det mest.
Dette innlegget er tagget med:
Les og kommentér innlegget Skrevet 29. April 2017
i kategoriFilippinene
Besøk fra Nøtterøy menighet
Representatene fra Nøtterøy menighet fortalte meg at de hadde brukt tid på å vurdere hvilket misjonsprosjekt de kunne tenke seg å støtte. Etter å sett på flere muligheter fant de ut at Misjonsalliansens diakonifokus passet godt med deres verdier og tanker om hva de ønsker å bidre til. De valgte Filippinene som land å støtte og bestemte seg for å komme på besøk. De ville gjerne vite mer om hva de var med på.
Dette innlegget er tagget med:
Les og kommentér innlegget Skrevet 04. Mars 2017
i kategoriFilippinene
1 - 5 av 100
Powered by Cornerstone